Tilausehdot

Tilaus- ja maksuehdot

Ytyä-tapahtuman järjestää TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry (Y-tunnus 0494484-2).

Liput

Ytyä-tapahtumaan osallistuminen on kävijälle maksuton. Tapahtumaan ilmoittaudutaan sivustolla www.ytya.fi.

Osallistumisen voi peruuttaa ilman kustannuksia kaksi päivää ennen tilaisuutta sähköpostitse: ytya@tieke.fi. Osallistujan voi myös vaihtaa.

Peruuttamattomasta poisjäännistä veloitamme järjestelykuluina 100 euroa.

Osallistujatiedot

Osallistujatietoja hallinnoi TIEKE. Tietoja voidaan käyttää lippujen hallinnointiin, tapahtumatiedotukseen ja osallistujalistojen luomiseen.

Osallistujalistat ovat tapahtumaan osallistuvien saatavilla. Osallistujalistoilla näkyy osallistujan nimi sekä hänen edustamansa organisaation tiedot. Osallistuja voi kieltää tietojensa julkaisun osallistujalistalla ilmoittamalla asiasta viimeistään kolme päivää ennen tapahtumaa sähköpostitse ytya@tieke.fi.

Järjestäjällä on oikeus kuvata tilaisuudessa ja julkaista kuvia omilla verkkosivuillaan, sosiaalisessa mediassa ja muussa omassa materiaalissaan. Mikäli osallistuja ei halua itseään kuvattavan, on siitä ilmoitettava järjestäjälle tilaisuuden alussa.

Yhteiskunnallinen yritys

Tapahtumaan yhteiskunnallisena yrityksenä ilmoittautuneen organisaation ja sen yhteyshenkilön tiedot tapahtumajärjestäjä saa luovuttaa tapahtuman näytteilleasettajille ja pääyhteistyökumppaneille. Yritys voi kuitenkin kieltää tietojensa luovuttamisen ilmoittamalla asiasta sähköpostitse viimeistään kolme päivää ennen tapahtumaa ytya@tieke.fi.

Maksuehdot

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy (Y-tunnus 2196606-6). Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Lue Checkout-palvelun maksuehdot

Näytteilleasettajat voivat valita maksutavaksi verkkomaksun tai laskun.

Oikeudet ohjelman muutoksiin pidätetään

Järjestäjä varaa itselleen oikeuden ohjelman muutoksiin ja tapahtuman peruutukseen. Ohjelmamuutoksista ilmoitetaan tapahtuman verkkosivulla www.ytya.fi.

Mikäli tilaisuus jouduttaisiin peruuttamaan, tilaisuuteen ilmoittautuneille varataan paikka myöhempänä ajankohtana pidettävään tilaisuuteen tai vaihtoehtoisesti maksetut osallistumismaksut palautetaan maksajalle. Peruutuksesta ilmoitetaan tapahtuman verkkosivulla sekä sähköpostitse tapahtumaan ilmoittautuneille.

Järjestäjä ei vastaa muutoksista tai tilaisuuden peruuntumisesta mahdollisesti asiakkaille aiheutuneista kuluista. Järjestäjä ei vastaa tilaisuuden aikana tapahtuneista omaisuus- tai henkilövahingoista.

Järjestäjän yhteystiedot

TIEKE Tietoyhteiskunnan kehittämiskeskus ry
Pieni Roobertinkatu 9 / MOW
00130 Helsinki

ytya@tieke.fi
puh. +358 9 4763 0300

 

Tilaus- ja maksuehdot päivitetty 9.11.2017